Mycha-Ibiza

Mycha-Ibiza

Strandlakens van Mycha Ibiza

Mycha Ibiza is jouw specialist in Ibiza strandlakens, canvas tassen en woonaccessoires. We zijn gek op Ibiza: we houden van de mooie stranden die je er vindt en het heerlijk ontspannen leven. Jaren geleden ontdekten we de verschillende prachtige strandlakens en we waren direct verkocht. Met veel liefde en passie zoeken we continu naar unieke en stijlvolle producten, waardoor we een ruime collectie aan handgemaakte modellen kunnen aanbieden. We vinden het erg belangrijk dat al onze producten een hoge kwaliteit hebben en duurzaam zijn. Zodoende geniet jij jarenlang van een stijlvol strandlaken of een prachtige strandtas. Bij Mycha Ibiza bestel je een uniek product met karakter en stijl.

Handgemaakte strandlakens
De strandlakens van Mycha Ibiza zijn allemaal handgemaakt. Dat betekent dat je mag rekenen op een unieke strandhanddoek, door de kleine afwijkingen met betrekking tot de stof, maat of de kleur. Al onze strandlakens zijn gemaakt van 100% katoen en de canvas Ibiza tassen maken we tevens van hoogwaardige materialen. We zorgen er bij Mycha Ibiza graag voor dat je fijne strandlakens en strandproducten bestelt, waarmee je optimaal kunt genieten van de zon en de zee. Ibiza heeft voor ons een bijzonder en magisch karakter, met de strandlakens en andere producten brengen we graag een stukje Ibiza naar je toe.

Op zoek naar sauna producten van Mycha-Ibiza? Sauna toebehoren en sauna accessoires van Mycha-Ibiza koop je eenvoudig online bij bol.com. Snel in huis! Gratis verzonden!

Aanbod van Mycha-Ibiza op Bol Meer info over Mycha-Ibiza