saunakachels

saunakachels

Een saunakachel is onmisbaar in een sauna. Bij de aanschaf is het goed om te kijken welke soorten er allemaal verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat de saunakachel van hoogstaande kwaliteit is en dat deze jarenlang meegaat.

Wanneer u een saunakachel wilt kopen, moet u goed letten op de stroomtoevoer. Sommige kachels werken namelijk op krachtstroom en kunnen dus niet aangesloten worden op het lichtnet.

Het verschil tussen een sauna oven en een saunakachel
Er zit geen verschil tussen deze benamingen. Een sauna oven zorgt namelijk net zo goed voor hoge temperaturen in uw sauna. Echter is saunakachel de meest gebruikte term en daarom is dit vaak over terug te zien. Met een saunaoven bent u even goed in staat om een warme vochtige omgeving te creëren, waarin u volledig kunt ontspannen.

Traditionele sauna kachels zijn wellicht de bekendste sauna kachels. Misschien kent u ze wel van het opgieten van de overheerlijke sauna oliën om de sauna op temperatuur te krijgen. Met deze sauna kachels heeft u een betere controle op de temperatuur. Traditionele sauna’s moeten namelijk opgewarmd worden voordat u hem kunt gebruiken. Dit duurt vaak ongeveer 40 minuten. Deze sauna’s zijn vaak populair om de rustgevende geur die van de sauna olie afkomt.

Een combi kachel is een sauna kachel waarbij u extra functionaliteiten krijgt. U kunt de sauna gebruiken om als een droge kachel, maar ook als kachel met een hoger vocht percentage. Zo kunt u een constantere luchtvochtigheid in uw sauna behouden.


saunakachels (51 gevonden)
9KW elektrische natte en droge saunakach

9KW elektrische natte en droge saunakachel Interne controle voor kamer van 9-13m³


 
9KW elektrische natte en droge saunakachel Interne controle voor kamer van 9-13m³
€487.99